Доделуваме билети за „Доктор Сон"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Доктор Сон“

04.11.2019
наградна игра
На наградното прашање „ На кој филм е Доктор Сон продолжение“? точниот одговор е „The Shining“

На ова прашање, точно одговорија:
- Гала Ковачевиќ
- Дарко Николовски
- Љубомир Матраковски


Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот