Доделуваме билети за „Пекол на хоризонтот“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Пекол на хоризонтот“

04.10.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Пекол на хоризонтот“!

Приказната се случува на крајбрежна платформа за нафта „Deepwater Horizon“, кој експлодирал во текот на април 2010 година и го создал најлошото истурање масло во историјата на САД.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (13.10.2016)

На наградното прашање „ Кој актер ја глуми улогата на Мајк Вилијамс во филмот? “ точниот одговор е: Марк Волберг

На ова прашање, точно одговорија:
- Јане Таневски
- Борис Мантов
- Силва Младеновска

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата