Доделуваме билети за „Последна желба“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Последна желба“

24.04.2018
наградна игра
На наградното прашање „Кој актер го глуми Др. Пол Керси во филмот?“ точниот одговор е: Брус Вилис

На ова прашање, точно одговорија:
- Артан Зумбери
- Стефан Рубелов
- Душица Трпчевска Ангеловиќ

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата