Доделуваме билети за „Дедпул 2“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Дедпул 2“

15.05.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Дедпул 2“!

По преживеаниот фатален напад од говеда, унаказениот шеф на кафитеријата (Вејд Вилсон) се труди да го оствари својот сон и да стане најзгодниот шанкер во Мејбери, а истовремено мора да научи да живее со изгубеното сетило за вкус..

Билетите ќе бидат доделени за четврток, 24.05.2018

За да учествувате во наградната игра, мора да бидете пријавени.

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата