Доделуваме билети за „Тато се врати 2“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Тато се врати 2“

21.11.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Тато се врати 2“!

Бред и Дасти успеаја да го постигнат невозможното: примирје и заедничко татковство. Сето тоа делува доста хармонично се додека Дастиевиот мачо татко Курт и емотивниот татко на Бред, Дон не се најават дека доаѓаат за Божиќ. Курт (Мел Гибсон) ќе внесе раздор помеѓу Дасти и Бред со своето наметнување на мислење и несогласување со нивните заеднички одлуки поврзани со одгледувањето на нивните деца. Ќе успеат ли Дасти и Бред да му докажат на Курт дека нивниот модерен начин на одгледување е соодветен и ќе успеат ли да го спасат заедничкиот Божиќ?


На наградното прашање „Чив татко го глуми Мел Гибсон во филмот?“ точниот одговор е: Дасти

На ова прашање, точно одговорија:
- Ертан Зејнули
- Бојана Петровска
- Силви Стојчевска

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата