Доделуваме билети за „Плен"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Плен"

09.07.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Плен“

Кога катастрофален ураган ќе ја погоди Флорида, Хали ќе ја игнорира наредбата за евакуација како би го пронашла татко и кој е исчезнат.

На наградното прашање „Која природна катастрофа во "Плен" ја погодува Флорида: “? точниот одговор е „ураган“

На ова прашање, точно одговорија:
- Милунка Јеротијевич
- Теодора Бошкова
- Петар Димитриев

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот