Доделуваме билети за „Кристофер Робин“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Кристофер Робин"

01.08.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Кристофер Робин“

Кристофер Робин порасна, го има своето семејство и неговиот бизнис, но неговите животни обврски го одалечуваат од соништа и безгрижниот живот. Во моментот кога мисли дека нема излез од патеката, повторно се сретнува со стариот пријател, Вини, кој ќе му помогне да ја врати радоста во својот живот.

На наградното прашање „Со кого се сретува Кристофер Робин повторно во својот живот? “? точниот одговор е: Вини br>
На ова прашање, точно одговорија:
- Петар Минов
- Марија Секуловска
- Теа Павлова
Билетите ќе бидат доделени за четврток, 9.08.2018

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот