Доделуваме билети за „Бамблби"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Бамблби"

18.12.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Бамбли“

Дејствието на филмот се одвива во 1987 година кога Бамблби наоѓа засолниште на отпадот во мал калифорниски крајбрежен град. Чарли, девојка која наскоро ќе наполни 18 години, се обидува да го пронајде своето место во светот, и на отпадот го наоѓа оштетениот и расипан Бамблби. Откако ќе го поправи сфаќа дека он не е само обична VW буба.

На наградното прашање „Името на VW бубата е?„ точниот одговор е: „Бамблби“

На ова прашање, точно одговорија:
- Димитар Трендов
- Огнен Чачаноски
- Александар Костов

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот