Доделуваме билети за „Тие се бомби"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Тие се бомби“

25.12.2019
наградна игра
На наградното прашање „Кој е Роџер Еилс?“ точниот одговор е „Претседателот на Фокс Њус“

На ова прашање, точно одговорија:
- Дарко Николовски
- Станка Смилкова
- Сања Тодоровска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот