Доделуваме билети за „Birds of Prey“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Birds of Prey“

05.02.2020
наградна игра
На наградното прашање „Ewan McGregor е злобниот Роман Сионис, но има и друг лик што го глуми. Кој е тој?“ точниот одговор е „Црна Маска“

На ова прашање, точно одговорија:
- Марија Петровска
- Драганчо Стојановски
- Марија Мирчевска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот