Доделуваме билети за „Убавицата и ѕверот“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Убавицата и ѕверот“

14.03.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Убавицата и ѕверот“!

Дизниевата класична бајка повторно адаптирана со нови актери. Млад принц, заробен во облик на чудовиште, може да биде ослободен само од вистинска љубов. Пристигнува неговата единствена шанса, Бела, единствениот човек кој што влегува во замокот по неговото маѓепсување.

На прашањето „Која актерка ја глуми Бела?“, точнот одговор е: Ема Вотсон. На ова прашање точно одговорија:

- Азра Зекири
- Ангела Стрезовска
- Кристијан Милошевски

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата