Доделуваме билети за „Ава“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ава“

12.02.2021
наградна игра

За да учествувате во наградната игра, мора да бидете пријавени.

Ава е смртоносен убиец, која работи за тајна организација и која патува низ светот и специјализира во високо-профилни убиства. При една таква задача, нешто тргнува наопаку и е приморана да се бори за својот опстанок.

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот