Доделуваме билети за „Пристигнување“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Пристигнување“

22.11.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Пристигнување“!

Кога мистериозно свемирско летало ќе слета на Земјата, тим од елитни членови предводени од лингвистот Луиз Бенкс, се собира за да ја испитаат ситуацијата. Како што човештвото се тетерави на работ на глобална војна, Бенкс и нејзиниот тим се во трка со времето да пронајдат одговори. Во потрагата ќе се соочи со предизвик кој што ќе го загрози неговиот живот, како и целото човештво.

На ова прашање, точно одговорија:
- Иван Стефановски
- Борче Кочевски
- Михаела Стојановска

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 01.03.2018 - 07.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 22.02.2018- 28.02.2018

Кон статијата