Доделуваме билети за „Ентмен и Осата!“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ентмен и Осата!"

03.07.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ентмен и Осата!“

По „Капетан Америка: Граѓанска војна“, Скот Ланг се бори со последиците од неговиот избор како супер херој и татко. Додека се бори да го избалансира својот живот како татко и како Ентмен, Хоуп ван Дин и доктор Хенк Пим го испраќаат во нова итна мисија. Скот мора уште еднаш да го облече костумот и да научи да се бори заедно со Осата како тим што работи заедно за да ги открие тајните од своето минато.

На наградното прашање „Скот Ланг ќе мора да се бори заедно со?“ точниот одговор е: Осата

На ова прашање, точно одговорија:
- Јасмина Премческа
- Давид Павловски
- Лео Шириќ

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата