Доделуваме билети за „Анабела 3"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Анабела 3"

26.06.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Анабела 3“

Демонолозите, Ед и Лорејн одлучни се да ја сочуваат Анабела од уништување и да ја сместат во заклучена соба во нивната куќа. Нивниот план е да ја заштитат ставајќи ја на сигурно, во стаклена кутија, со свештенички благослов. Но, несреќната ноќ започнува кога Анабела ги пробудува злите духови па заедно воочуваат нова мета - десетгодишната ќерка на Воренови - Џуди и нејзината другарка.

На наградното прашање „Новата мета на Анабела се: “? точниот одговор е „Џуди и нејзината другарка“

На ова прашање, точно одговорија:
- Матеа Вуковојач
- Сара Митевска
- Елена Тарчуговска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот