Доделуваме билети за „Анна"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Анна"

20.06.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Анна“

Зад запрепастувачката убавина на топ моделот - Ана Полиат се кријат неверојатна моќ и вештини што ја прават една од најстрашните владини убијци.

На наградното прашање „Ана е супермодел во:“? точниот одговор е „Москва“

На ова прашање, точно одговорија:
- Луна Бошкоска
- Џон Ајдини
- Христијан Тасевски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот