Доделуваме билети за „Падот на ангелот"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Падот на ангелот"

27.08.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Падот на ангелот“

Тајниот агент Мајк Банинг е обвинет за атентат врз претседателот на САД, па тој мора да ги одбегнува својата агенција и FBI додека се обидува да докаже кој е виновникот.

Билетите ќе бидат доделени за четврток, 05.09.2019 година.

На ова прашање, точно одговорија:

Фани Лазовска
Лара Станковска
Александар Темелков

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата