Доделуваме билети за „Осмиот патник: Ковенант“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Осмиот патник: Ковенант“

16.05.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Осмиот патник: Ковенант“!

Поврзани за далечна планета на другата страна од галаксијата, екипажот на колонијалниот брод Covenant откриваат нов свет за кој што мислат дека е неоткриен рај, но, всушност е многу опасен свет каде единствен жител е синтетичкиот Давид, преживеан од проколнатата експедиција Прометеј.


На наградното прашање „Кој е режисер на најновото продолжение на филмот "Alien" точниот одговор е: Ридли Скот

На ова прашање, точно одговорија:
- Марко Крстевски
- Игор Величковски
- Исидора Соколова

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата