Доделуваме билети за „Семејството Адамс"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Семејството Адамс“

12.11.2019
наградна игра
На наградното прашање „Кое е името на ќерката од семејството Адамс?“ точниот одговор е „Wednesday“

На ова прашање, точно одговорија:
- Оја Самет
- Лидија Костадиновска
- Катерина Цветковска
Добитниците се известени по емаил, а подигнувањето на билетите е за проекција по избор за филмот Семејството Адамс на 21.11.2019.

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот