Доделуваме билети за „Загубениот Јети"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Загубениот Јети“

01.10.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Загубениот Јети“

DreamWorks Animation и Pearl Studio’s ни го претставуваат анимираниот филм ЗАГУБЕНИОТ ЈЕТИ и нѐ водат во епска авантура долга повеќе од 3000 километри, од улиците на еден кинески град до снежните пејзажи на Хималаите, кои со својата убавина го одземаат здивот..

Билетите ќе бидат доделени за четврток, 10.10.2019 година.

За да учествувате во наградната игра, мора да бидете пријавени.

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата