Доделуваме билети за „Ѕвездата е родена"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ѕвездата е родена"

09.10.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ѕвездата е родена“

Во филмот се работи за искусниот музичар Џексон Мејн (Купер), кој ја открива младата уметничка Али (Гага) и се вљубува во неа. Али е пред одлука да се откаже од нејзините соништа за пејачка кариера, но Џексон ја убедува да го направи спротивното.

На наградното прашање „ Познатата Лејди Гага, стои зад ликот на?“ точниот одговор е: Али

На ова прашање, точно одговорија:
- Васка Власчева
- Теа Тевева
- Софија Василева

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот