Доделуваме билети за „Тивко место“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Тивко место“

03.04.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Тивко место“!

Едно семејство живее изолирано во постојана тишина, стравувајќи од непозната закана што ги прати и напаѓа на било каков звук.

На наградното прашање „Која актерка го глуми ликот на Евелин?“ точниот одговор е: Емили Блант

На ова прашање, точно одговорија:
- Ива Лазаровска
- Лида Алиу
- Даница Ѓорѓевска

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата