Доделуваме билети за „Тивко Место 2“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Тивко Место 2“

31.05.2021
наградна игра
На наградното прашање „Кој е режисер на Тивко место втор дел?“ точниот одговор е „Џон Красински“

На ова прашање, точно одговорија:
- Срмена Петревска
- Оливер Огненоски
- Данило Миленковиќ

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот