Доделуваме билети за „1917“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „1917“

09.01.2020
наградна игра
На наградното прашање - Режисерот на 1917 го режираше и филмот Скајфол. Кој е тој?, точниот одговор е Сем Мендес.

На ова прашање, точно одговорија:
- Азра Зеќири
- Ивица Гвозденовиќ
- Наталија Василевска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот