Доделуваме билети за „12 Храбри“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „12 Храбри“

06.02.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „12 Храбри“!

„12 храбри“ ја раскажува приказната за првиот тим на специјалните сили распоредени во Авганистан по 11 септември, каде под водство на нов капетан, тимот мора да работи со авганистански воен лидер за да ги собори талибанците.

На наградното прашање „Каде се распоредени специјалните сили?“ точниот одговор е: Авганистан.

На ова прашање, точно одговорија:
- Кристијан Ристовски
- Исмаил Фејзул
- Александар Кузмановски

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата