Доделуваме билети за „Не си играј со оган“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Не си играј со оган“

30.01.2020
наградна игра
На наградното прашање „Кој го глуми надзорникот на пожарникарската станица?“ точниот одговор е „Џон Цена“

На ова прашање, точно одговорија:
Бранка Николова
Јања Али
Ристо Мариновски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот