Семеен ден

6. и 7. април 2018,
12.00 - 15.00 часот

150,00 ден за 2D проекции со Семеен Филмски клуб картичка
240,00 ден за 3D проекции со Семеен Филмски клуб картичка

Нема програма за архивираниот настан

Семеен ден во Cineplexx

Поминете го велигденскиот викенд во Cineplexx, со многу забава, креативна работилница и изненадувања за нашите најмили.
Сликај се со нашите животни и научи нешто повеќе за нив.

Погледнете ги авантурите на малите градинарски џуџиња во најновиот анимиран филм „Шерлок Гномс“ .
Тука е немирниот зајак Петре, во одличниот семеен филм „Зајакот Петре“ .

Одговори точно на прашањата од наградниот квиз за Зајакот Петре и можеби баш ти ќе добиеш една од вредните награди .

Зајакот Петре

Анимирано-играниот филм „Зајакот Петре“ ја раскажува досега не раскажаната приказна која започнува така што Петре и неговото семејство ја превземаат фармата на господин Грегор и започнуваат да ја уништуваат барајќи овошје и зеленчук насекаде.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Зајакот Петре

Шерлок Гномс

Градинарски џуџиња, Гномео и Јулија, го ангажираат детективот Шерлок Гномс за да го открие исчезнувањето на останатите градинарски џуџиња.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Шерлок Гномс