Ден на вљубените

14.02.2019

По романтичните приказни од Париз, Њујорк и Рио де Жанеиро, на ред дојде и Берлин.

Нема програма за архивираниот настан

Ден на вљубените

Продолжението за Берлин од антологиската серија пристигнува во Cineplexx, баш на Ден на вљубените.
Синоним за Ден на вљубените се добро вино и добро чоколадо, а ние ги имаме и двете.

Поддржани од винарија Стоби и чоколадите на Атлантис, ви подготвуваме ден за уживање и љубов. Ви подготвивме и специјално Љубовно Мени, а не заборавајте и на нашите љубовни седишта во кино.

Резервирајте ги вашите билети уште денес и поминете го овој Ден на вљубените како на филм.

Берлин, те сакам

Во претходните продолженија, обработени се романтичните приказни во Париз, Њујорк и Рио де Жанеиро. Секој филм се состои од најмногу 10 епизоди кои ја илустрираат универзалноста на љубовта во големите градови низ светот.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Берлин, те сакам