Teen's Night во Cineplexx

Ready Player One

29. март, 19:00 часот

Teen's Night во Cineplexx

Teen's Night во Cineplexx - Ready Player One


Се што треба да направиш за да учествуваш е да купиш карта за премиерата, да собереш тим од 4 лица* и да ни се пријавиш на fb настанот што го спремивме. А ние ќе се погрижиме да уживате максимално во малку поинаква ЛасерТаг кино стаза.

Предизвикот започна, пријави се уште денес. Местата и бројот на тимовите е ограничен.

За премиерата ти спремивме и супер освежување!

*Учесниците во натпреварот треба да имаат повеќе од 16 години.