КЛУБ НА СУПЕРХЕРОИ

4.мај 2017 - 31.декември 2017
Бидете дел од Клубот на Суперхерои! Собирај поени со Cineplexx бонус картичката и освој
Плеј Стејшн 4 !

Бидете дел од Клубот на Суперхерои!

Собирај поени со Синеплекс бонус картичката и освој Плеј Стејшн 4!Сите корисници на Cineplexx бонус картичката кои за време на проекциите ќе погледнат минимум три филмови од подолу наведените, на Бонус Картичката ќе добијат дополнителни поени, но и можност за освојување на главната награда Плеј Стејшн 4, билети за кино како и други изненадувања!

• За изгледани три филмови добивате 500 поени на Вашата бонус картичка!
• За изгледани четири филмови добивате дополнителни 500 поени на Вашата бонус картичка!
• За изгледани пет филмови добивате дополнителни 2000 поени на Вашата бонус картичка!

За да учествувате во извлекувањето за една од наградите морате да имате изгледано минимум три филмови!

*Бонус поените ќе бидат додадени по завршување на третата, четвртата и петтата проекција од наведените суперхеројски филмови.
** Почетокот на прикажување на филмот е подложен на промена на датум.
*** Извлекувањето на наградите ќе се одржи на 18 јануари 2018 година

Се гледаме во киното Cineplexx!