Семеен пакет

Посебна понуда за корисниците на Семејниот Филмски Клуб.


Од сега имате причина повеќе да уживате во нашето кино со најактуелните анимирани детски филмови. За сите членови на Семејниот Филмски Клуб, со купување на три или четири билети за еден филм добивате специјална намалена цена за сите членови на Вашето семејство!

Специјалната цена на билет од 200 ден. за 2D и од 270 ден. за 3D анимираните филмови на членовите на Семејниот Филмски Клуб ќе овозможи дополнителна забава за целото семејство.

Биди и ти дел од Семејниот Филмски Клуб на Cineplexx и искориститете ги сите поволности за незаборавни доживувања!!!

*Специјалниот пакет се однесува на анимирани, детски и семејни филмови
**Пакетот важи за минимум три, максимум четири билети
***Со купувањето на овој пакет не се добиваат Бонус поени
****Со една Семејна картичка дневно можете да купите еден пакет
*****На наведените цени се додаваат регуларните доплати кои се наведени во редовниот ценовник на Cineplexx.