РАБОТНО ВРЕМЕ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ


31 декември – 19 јануари

За време на претстојните празници киното Cineplexx ќе работи со изменето работно време.

РАБОТНО ВРЕМЕ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ

За време на претстојните празници киното Cineplexx ќе работи со изменето работно време.

31 декември / 11:00 – 16:00 часот

01 јануари / 14:30 – 23:00 часот

06 јануари / 10:00 – 17:00 часот

07 јануари / 13:00 – 23:00 часот


За времетраењето на зимскиот распуст (01.01 -19.01) киното ќе работи со продолжено работно време, почнувајќи од 12:00 часот до 23:00 часот, освен за викенди кога ќе отвара од 10:00 часот.
На сите посетители им посакуваме Среќни новогодишни и Божиќни празници!