Работно време за празниците 2016


31 декември – 20 јануари

Киното Cineplexx во Скопје Сити Мол за време на претстојните празници, ќе работи со изменето работно време.

РАБОТНО ВРЕМЕ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ

Киното Cineplexx во Скопје Сити Мол за време на претстојните празници, ќе работи со изменето работно време:

31.12.
10:00 – 16:00 часот

01.01.-05.01
12:30 – 23:00 часот

06.01.
10:00 – 16:00 часот

07.01.-20.01.
12:30 – 23:00 часот


На сите посетители им посакуваме Среќни новогодишни и Божиќни празници!