Работно време на киното

Изменето работно време на киното Cineplexx

ДЕТАЛИ

Cineplexx Skopje City Mall - Работно време на киното зависи од почетокот на првата проекција. Благајните на киното се отвараат 30 минути пред почетокот на првата проекција на филмот, односно, во работни денови од 14:30 часот, сабота и недела во 10:30 часот. Кино благајните се отворени до 22:00 часотНеработни денови за киното се: понеделник и среда