Bradska Trka

ПРИКЛУЧИ СЕ НА ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА БРОДСКА ТРКА И ОСВОЈ ДВЕ КАРТИ

12.07. – 04.09.

Дали сте спремни за Бродска трка?
Играј, забавувај се и освој најмногу бодови и стани потенцијален добитник на две влезници по избор во Cineplexx.

Драк, Мејвис, Френк и Мареј во анимираниот филм кој со нетрпение го очекувавме Хотел Трансилванија – Одморите почнуваат пристигнаа во Cineplexx!

Од 12 јули до 4 септември учествувај во Бродската Трка и стани потенцијален добитник на две влезници по избор во Cineplexx!

Искористи ги твоите вештини и магичните моќи на јунаците: Трансформација, Телекинеза, Скокање или Буги и стани јунак – спаси ги пријателите!

По завршување на играта, регистрирај се со освоените бодови и стани потенцијален добитник на две влезници по избор во Cineplexx!

Приклучи се на играта на www.cineplexx.games

Објавувањето на добитниците е 11. Септември 2018 година.

*Добитници на две влезници по избор се првите 20 играчи кои успешно се регистрирале и освоиле најмногу бодови.