Претпремиера „Одмаздници: Војна на бесконечноста“

среда, 25. април, 18:00 часот

Биди сведок на кулминацијата... и најсмртоносна пресметка на сите времиња. Одмаздниците и нивните сојузници, супер јунаците, ќе мораат да бидат подготвени да жртвуваат се како би го поразиле моќниот Танос пред тој да го уништи светот.

Претпремиера „Одмаздници: Војна на бесконечноста“

Биди сведок на кулминацијата... и најсмртоносна пресметка на сите времиња. Одмаздниците и нивните сојузници, супер јунаците, ќе мораат да бидат подготвени да жртвуваат се како би го поразиле моќниот Танос пред тој да го уништи светот.

10 години припрема.
Сите Марвелови јунаци.
Еден заеднички непријател.
Војната на бесконечноста почнува!

Погледнете ја меѓу првите во светот, најсмртоносната пресметка на сите времиња.

Ве очекуваат постери со ликовите, подароци од Академска Книга, освежување со Скопско и РедБул и стрелање во мети со ArrowTag Македонија.

Не заборавајте да ги побарате посебните промо менија со ликовите кои ги подготвивме само за вас .

Се гледаме во среда, во 18:00 часот!