Претпремиера „Escape room“

среда, 06. февруари, 19:00 часот

Дали сте подготвени?

Нема програма за архивираниот настан

Претпремиера на Escape room

За премиерата на овој мистериозен филм, заедно со Escape room THE CUBE, ви подготвивме вистинска соба во фоајето на киното.
Мислиш дека можеш да побегнеш пред сите и да освоиш кул подарок?
Дојди на 06.02, во 19:00 часот и дознај.

Escape Room

Escape Room е психолошки трилер за 6 странци кои се наоѓаат во опкружување кое е надвор од нивна контрола и мора да користат досетки за да ги решат загатките или ќе умрат.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Escape Room