Претпремиера „Капетанка Марвел“

среда, 06. март, 18:30 часот

2 дена пред целиот свет

Нема програма за архивираниот настан

Претпремиера на Капетанка Марвел

Оваа среда, освен што ќе можете да го погледнете Captain Marvel на 2 дена пред целиот свет, ви подготвивме и една одлична атмосфера
- blue carpet
- dj за супер забава
- Red Bull за енергија и освежување
- PhotoFun photobooth
Нашите пријатели од M3DS Академија за 3D и Game Design ќе ни покажат како се печатат 3D привезоци и најсреќните од вас ќе си добијат привезок со логото на Captain Marvel или или привезок кој менува боја со главните негативци Skrulls.
Очекувајте и изненадувања и активности од Duna и Garmin.

Се гледаме во среда, во 18:30 часот.

Капетанка Марвел

Керол Данверс станува еден од најмоќните херои на универзумот кога Земјата станува вклучена во средината на галактичката војна помеѓу два вида вонземјани.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Капетанка Марвел