Премиера на филмот „Подивување: Тотален хаос“

12. април, 19:00 часотНема програма за архивираниот настан

Премиера на филмот „Подивување: Тотален хаос“

Повеќе инфомраци наскоро

Подивување: Тотален хаос

Дејвис Окој и неговиот најдобар другар, белата горила, се борат со чудовишта во големиот град.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Подивување: Тотален хаос