Премиера на филмот „Лавиринт: Лек за смртта“

четврток, 25. јануари, 19:00 часот


Третото продолжение на научно-фантастичниот хит „Лавиринт“ со наслов „Лек за смртта“, премиерно ќе биде прикажан во четврток 25. јануари од 20:00 часот во киното Cineplexx.

Нема програма за архивираниот настан

Премиера на филмот „ЛАВИРИНТ: ЛЕК ЗА СМРТТА“

Третото продолжение на научно-фантастичниот хит „Лавиринт“ со наслов „Лек за смртта“, премиерно ќе биде прикажан во четврток 25. јануари од 20:00 часот во киното Cineplexx.

За посетителите подготвивме одлична забава со бесплатен пијалок и кетеринг, и секако можност да проверат колку добро ќе се снајдат во логичките игри.
Најсреќните ќе го добијат и последното продолжение на книгата „Лавиринт: лек за смртта“.

Билетите за премиерата се пуштени во продажба.

Лавиринт: Лек за Смртта

Во епското финале на сагата „Лавиринт“, Томас ја води групата на последна и најопасна мисија досега. Да ги спасат своите пријатели, тие мораат да провалат во легендарниот Последен Град, контролиран од ВИКИД- лавиринт кој можеби е најсмртоносниот од сите. Тој што ќе се извлече жив ќе ги добие сите одговори за кои сите се прашуваат од првото пристигнување во лавиринтот.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Лавиринт: Лек за Смртта