Погоди го победникот на СП и освој Xbox 360!Следи ги правилата, играј и освој Xbox360!

Секој кој сака да учествува и да добие можност да ја освои главната награда Xbox360, потребно е да одговори најдоцна до 14.06. до 17.00 часот и да ги следи правилата, а тие се:

- Во коментар (на објавата на ФБ) да го напише победникот кој ќе го освои СП 2018 во Русија
- Да ја сподели објавата на неговиот личен ФБ профил (јавно)

Добитникот ќе биде одреден по големото финале на 15-ти јули