Гледаj Mission Impossible: Fallout и стани потенцијален добитник на Tissot часовник!

Bozinovski watches & jewelry и Cineplexx MK подаруваат 2 часовника Tissot за најсреќните двајца гледачи на Mission Impossible

Со секоја купена карта за Mission: Impossible, стануваш потенцијален добитник на еден од двата Tissot часовници.
Потпиши се на малиот дел од картата и стави ја во кутијата која ќе се наоѓа пред влезот на салите.

На денот по последната проекција на Невозможна мисија: Последици, двата добитници ќе бидат извлечени во салонот на Божиновски во City Mall.