Оскаровска недела во Cineplexx

Од 06 до 12.03, погледни ги најголемите филмски остварувања за минатата година кои се номинирани за Оскар.

Нема програма за архивираниот настан

Оскаровска недела во Cineplexx

Од 06 до 12.03, погледни ги најголемите филмски остварувања за минатата година кои се номинирани за Оскар.

Со посебна цена од 200 денари, која важи за сите проекции на филмовите кои се дел од Оскаровската ревија.

Сѐ во исто време

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Сѐ во исто време

Top Gun: Маверик

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Top Gun: Маверик

Елвис

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Елвис

Црниот пантер 2: Ваканда засекогаш

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Црниот пантер 2: Ваканда засекогаш

Мачорот во чизми: Последна желба

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Мачорот во чизми: Последна желба

Аватар: Патот на водата

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Аватар: Патот на водата

Фејблменови

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Фејблменови

Вавилон

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Вавилон

Кит

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Кит