Оскаровска недела во Cineplexx

Од 21 до 27.02, погледни ги најголемите филмски остварувања за минатата година кои се номинирани за Оскар.

Оскаровска недела во Cineplexx

Со посебна цена од 200 денари, која важи за сите проекции на филмовите, без разлика дали се 2Д или 3Д.
Филмовите кои може да ги погледнете повторно се: Боемска Рапсодија, Ѕвездата е родена, Одмаздници:Војна на бесконечноста, Човекот од сенка, Црниот пантер, Неверојатните 2, Разурнувачот Ралф и Човекот-пајак: Нов свет.
Билетите ќе бидат во продажба од вторник, 19.02.2019

Цената на билетите за филмовите опфатени со Оскар Ревијата е 200 денари, за секоја проекција, секој ден во текот на прикажувањето на ревијата (21-27.02.2019).
Оскар Ревијата се дефинира како посебен настан и поради тоа цената на билетите е унифицирана и без можност за попуст.
Посебните ваучери od Tazѐ не важат за специјалните проекции во кои спаѓа и Оскар Ревијата.

Нема програма за архивираниот настан

Црниот пантер

По смртта на неговиот татко, Т'Чала, кралот на Ваканда, се враќа дома во изолираната и технолошки напредната африканска нација за да го превземе тронот како вистински крал.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Црниот пантер

Одмаздници: Војна на бесконечноста

Марвеловиот филм „Одмаздници: Војна на бесконечноста“ е невидено филмско остварување кое е креирано во текот на десет години, а го опфаќа целиот Марвелов универзум.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Одмаздници: Војна на бесконечноста

Неверојатните 2

Боб Пар (г-дин Неверојатен) останува да се грижи за Џек-Џек додека Хелен (Еластичната) го спасува Светот.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Неверојатните 2

Ѕвездата е родена

Во филмот се работи за искусниот музичар Џексон Мејн (Купер), кој ја открива младата уметничка Али (Гага) и се вљубува во неа.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Ѕвездата е родена

Боемска Рапсодија

Приказната за раѓањето на легендарната британска рок-бенд Queen и нејзиниот фронтмен Фреди Меркјури.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Боемска Рапсодија

Човек-пајак: Нов свет

Станува збор за новиот Spider-Man свет и сосема друга приказна која ќе не натера да се преиспитаме за се што знаеме досега за најпознатиот човек-пајак во светот.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Човек-пајак: Нов свет

Ралф против интернетот: Разурнувачот Ралф 2

Шест години по "Wreck-It Ralph", Ралф и Венелопе, сега пријатели, откриваат Wi-Fi рутер во нивната аркада, што ги води во нова авантура.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Ралф против интернетот: Разурнувачот Ралф 2

Човек од сенка

Филмот ја следи приказната за Дик Чејни - вашингтонскиот бирократ кој стана еден од најмоќните луѓе во светот и потпретседателот на владата Џорџ В. Буш.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Човек од сенка