MUSE: DRONES WORLD TOUR

ЧЕТВРТОК, 12 ЈУЛИ ВО 20:00 часот!

Спектакуларниот музички перфоманс со невидени специјални ефекти на бендот Muse ве очекува во Cineplexx!

Картите се пуштени во продажба!

Нема програма за архивираниот настан

ДЕТАЛИ

Muse својата амбициозна светска турнеја ја започна во 2015 година со повеќе од 130 концерти ширум светот. Главни виновници за спектакуларните визуелни ефекти беа дроновите кои надлетуваа над бината и публиката како и LED светлата кои совршено се вклопуваа со ритамот кој бендот го диктираше на сцената.

Снимано на повеќе концерти, овој концертен филм вклучува и специјални сцени кои никогаш претходно не биле видени, како и ексклузивна снимка од бендот во воведот на филмот. Тука, го гледаме бендот во зенитот на нивната моќ, креирајќи незаборавно искуство за сите фанови ширум светот, искуство кое само по себе бара да се види на големото платно.


Картите се пуштени во продажба и можете да ги купите на благајните во Cineplexx по цена од 400 денари!

Muse: Drones World Tour

МЈУЗ(MUSE), светски познатиот реномиран и мултиплатинест бенд, ја започна својата светска турнеја Drones во 2015-16, свирејќи на повеќе од 130 различни датуми ширум светот.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Muse: Drones World Tour