Месец на брзината

поддржано од Форд


Секој билет за проекцијата на „Брзи и бесни 8“ е потенцијална добивка!

ДЕТАЛИ

Секој билет за проекцијата на „Брзи и бесни 8“ е потенцијална добивка!

Чувајте го делот од билетот кој останува за Вас и со тоа станувате потенцијален добитник на една од наградите кои ги доделува Форд:
- викенд со Форд
- редовен сервис
- хемиско чистење

Добитниците на наградите ќе бидат објавени на фејсбук страната на Cineplexx!