ЛУД ВТОРНИК ВО CINEPLEXX

11.јули 2017


Подготви се за ЛУД ВТОРНИК во Cineplexx.

Гледај ги најактуелните блокбастери по луда цена од само 100 ден.

Подготви се за ЛУД ВТОРНИК во Cineplexx.
Само на 11. јули најдобрата филмска авантура во Cineplexx!
Гледај ги најактуелните блокбастери по луда цена од само 100 ден.
Билетите се пуштени во продажба.

Ваков вторник не се пропушта!
Се гледаме во Cineplexx на 11. јули!
Акцијата важи за 2Д и 3Д филмови.