Дамите бираат во Cineplexx

Во Cineplexx, дамите бираат по најдобри цени

Нема програма за архивираниот настан

Девојки, креиравме одличен пакет само за Вас

Не ја пропуштајте одличната цена од 800 мкд за четири билети + БЕСПЛАТНА ВЛЕЗНИЦА ЗА ФИЛМ ПО ВАШ ИЗБОР!

Доколку веќе имате купено билет за „Педесет нијанси потемно“, покажете ја истата на благајната на киното и ние ќе ја намалиме цената на пакетот!

Филмовите вклучени во овој посебен пакет се „Педесет нијанси потемно“, „Убавицата и ѕверот“, „Чувари на плажа“ и „Ladies Night“ , а петиот билет можете да го искористите по Ваш избор!

Не заборавајте на благајната да ја покажете Вашата Cineplexx Бонус Картичка и ние ќе ви ги дуплираме поените!


За повеќе инфорации обратете се на кино благајната на Cineplexx !

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Педесет нијанси сиво

Животот на Анастасија Стил се менува засекогаш кога ќе го запознае убавиот, но измачен, милијардерот Кристијан Греј.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Педесет нијанси сиво

Убавицата и ѕверот

Адаптација на познатата дизниева бајка за монструозниот принц и младата девојка кои што се заљубуваат.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Убавицата и ѕверот