Квиз на знаење - Зајакот Петре

Следи ги трагите на Зајакот Петре и откријте ги деталите за квизот.

Следи нѐ на нашата официјална Фејсбук страна, на Инстаграм или преку неделниот билтен (кој го испраќаме секоја среда) или пак во кино и откриј повеќе информации за квизот.

Следи ги трагите на Зајакот Петре и откријте ги деталите за квизот.

Следи нѐ на нашата официјална Фејсбук страна, на Инстаграм или преку неделниот билтен (кој го испраќаме секоја среда) или пак во кино и откриј повеќе информации за квизот.

Дали знаете доволно за Зајакот Петре?
Учествувај во квизот на знаење на овој линк , одговори на прашањата и можеш да добиеш фантастични подароци.
Подготвивме и дополнително прашање каде можеш да си супер креативен/а и да ни одгвориш зошто токму ти сакаш да ја добиеш главната награда.

ТИ ПОДГОТВИВМЕ ОДЛИЧНИ ПОДАРОЦИ:

  • Семејно патување (за 4 лица)
  • 5 x кино билети за целото семејство (до 5 лица)
  • 10 x брендирани подароциод филмот „Зајакот Петре“
  • 20 x Дино Менија
  • 30 x бесплатни билети


Уште денес учествувај во квизот на знаење!
Акцијата трае од 22 март до 01 мај.
Среќно!

Се гледаме во Cineplexx.