Клуб четврток

СЕКОЈ ЧЕТВРТОК СЕ ИСПЛАТИ!Плати со твојата Cineplexx Bonus картичка и добиј грепка!
Важи секој четврток за секое купување кино билет со Bonus картичка.

СЕКОЈ ЧЕТВРТОК СЕ ИСПЛАТИ!

Ден за поволности за сите корисници на Cineplexx Бонус картичката.

Плати со твојата Cineplexx Bonus картичка и добиј грепка!
Важи секој четврток за секое купување кино билет со Bonus картичка.

*Грепката може да се искористи само во четврток за добиениот производ/мени/број на поени, на касата на Cineplexx.
Во случај на онлајн купување на билети, потребно е да го прикажете онлајн билетот на касата на Cineplexx.
Може да се искористи само еден ваучер при една посета и за еден Bonus Card корисник.
Валидно до 31 март 2019 година.